Elérkeztünk a ZöldZóna egyedülálló és több szempontból is izgalmas fenntarthatósági videósorozatának, a Zöld Kommandónak, a harmadik és egyben utolsó részéhez! ♻️ A projekt keretén belül – a Humusz Szövetséggel karöltve – „megzöldítettük” a már korábban bemutatott, közkedvelt és nagy népszerűségnek örvendő sukorói Molnár Büfét, amelyet a legtöbben ínycsiklandó lángosairól és kürtőskalácsairól ismerhetnek. Három részes videósorozatunkból kiderült, miként járulhat hozzá egy mikrovállalkozás, hogy a mindennapokban a lehető legfenntarthatóbb módon működjön.
A Zöld Kommandó harmadik, sorozatlezáró részében bemutatjuk, hogy a magaságyás ládákban illatozó fűszernövény-válogatáson, a vadonatúj biciklitárolón és a környezetbarát anyagból készült evőeszközökön kívül mostantól még milyen egyéb „zöld” újításokkal találkozhatnak a Molnár Büfé vendégei!
Ha kíváncsi vagy arra, milyen lett a Molnár Büfé esővízgyűjtője, ereszcsatornája, hogyan néznek ki a beltéri és kültéri energiatakarékos LED lámpák, vagy szimplán csak az újrahasznosított műanyagból készült kerti pad szettjére vagy kíváncsi, kattints és nézd meg a Zöld Kommandó videósorozatának harmadik részét!
Fontolgatod, hogy vállalkozóként végre Te is beszerezz egy terminált? Tudj meg minden fontos információt ennek folyamatáról itt, és nézz szét a Készpénzmentes Zóna weboldalán, ahol sok érdekes cikket olvashatsz a digitális fizetés és fenntarthatóság témában egyaránt!
További cikkek a témában
Legnépszerűbb
Pop up
Maradj velünk, mert rengeteg érdekes tartalom vár rád! Olvastál már például arról, mi a különbség az Y és a Z generáció pénzköltési szokásai között?